Никсметал Груп ЕООД е фирма  изградена от млад и енергичен екип. Ние не сме просто фирма предлагаща транспортни услуги,ние сме бизнес партньор за всички клиенти без значение от мащаба на дейността им и ще извършим максимални усилия за да удовлетворим Вашите индивидуални нужди.

 

 

 

 

 

t02 t04
t07 t05

     Ние предлагаме набор от оборудване и услуги, които да отговорят на вашите сложни транспортни и логистични предизвикателства, като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяка доставка. В състояние сме да удовлетворим всяка Ваша заявка извън планираните до 3-4 часа след даването и.

     Може да разчитате на нас за бъдещо дългосрочно партьорство, коректно отношение , качествено обслужване и постоянна обратна връзка. Всички автомобили са снабдени с GPS устройства и мобилни телефони с непрекъснат достъп.

t08 t10
t09 t11

 

 

     От нас ще  получите професионално отношение и нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме и невредим при Вас или Вашите клиенти.

     Ние обещаваме да подплатим думите си ако ни се доверите. Много от най-известните фирми в транспортният бизнес ни се доверяват и разчитат на нашата бързина, гъвкавост и коректно отношение.

      Разполагаме със собствен автопарк от 38 броя соло автомобили, 7 броя микробуси и 10 броя прицепи, за да удовлетворим Вашите нужди.

     Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и задължително са обезпечени с ЧМР застраховки.