БАЗА БОТЕВГРАД

РАБОТНО ВРЕМЕ
  8:00 – 17:30
всеки ден

Адрес: гр. Ботевград, 

ул. “Цар Иван Шишман“ №43

Мобилен: +359 893 555 888

.

БАЗА МЕЗДРА

РАБОТНО ВРЕМЕ
8:00 – 17:00 
всеки ден

Адрес: гр. Мездра, 

ул. “А. Стамболийски“ №138

Мобилен: +359 910 59330